Activiteiten en Feesten

Bedrijfsuitje

Trouwerij

Trouwerij 2

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een speciale gelegenheid? Beachclub Looxs is altijd de geschikte keus.

Ons paviljoen is vanaf een grote, gratis parkeerplaats makkelijk te bereiken. Het paviljoen staat op het zeer brede Noordzee strand en wordt omringd door indrukwekkende duinen. Het paviljoen met haar terras kijkt uit over de machtige Noordzee. Het brede strand is de ideale locatie om sportief, creatief of ontspannend met u vrienden, familie of collega’s door te brengen.

Onze bedrijfsuitjes en familie-dagen hebben hun waarde al jaren keer op keer bewezen, vooral omdat zij een mix van sportiviteit, gezelligheid, plezier en teambuilding bieden.

Gezellig een drankje in de zon na een geslaagde dag met een volledig verzorgde bbq en aansluitend een feestavond?? aan de hand van uw wensen stellen wij graag voor u een programma op maat samen.

Vanaf ons paviljoen kunnen we vrijwel alle gewenste activiteiten en arrangementen voor u verzorgen of het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsuitje, een vergadering,een familiedag, een bruiloft, een kinderfeestje of bijvoorbeeld workshops, bij ons is bijna alles te boeken. We denken graag met u mee om uw ideeën en wensen aan te vullen.

De activiteiten gecombineerd met de arrangementen zullen er voor zorgen dat u en uw gasten nog lang terug zullen denken aan een geweldige dag.

Wij hebben met de SurfKaravaan, KitesurfcentrumBrouwersdam en TB-Events eigen organisatoren van leuke en sportieve activiteiten en arrangementen. Vanaf Beachclub Looxs kunt u terecht voor allerlei buiten en binnen activiteiten als suppen, powerkiten, kite-buggyen, beach golven, kinderanimatie, quizen, teamspelen, teambuilding en nog veel meer. Wilt u een arrangement met leuke activiteit in combinatie met een barbecue of een warm en koud-buffet we verzorgen dit graag voor u.

Voor een speciale gelegenheid als een huwelijk kunnen we veel voor u betekenen. We kunnen u helpen en ondersteunen bij de voorbereidingen van de bijzondere dag. We hebben leuke aanbiedingen die we u kunnen doen. Wat dacht u van een schitterende klassieke auto of juist een stoere Hummer of wat vind u van het idee om uw dag te filmen vanuit de lucht? Ook kunnen we bijvoorbeeld een treintje laten rijden voor uw gasten of adviseren over bloemschikking, een fotograaf, muziek en veel meer.

We zullen er alles aan doen om uw dag net even specialer te maken.

Er staan voor het komende jaar weer veel reserveringen, (trouw-)feesten, partijen, recepties, buffet/bbq’s en andere evenementen op de agenda van Beachclub Looxs, dus neem vroegtijdig contact met ons op.

We zien u graag terug bij ons op het paviljoen in Ouddorp om al uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken, zodat u precies weet waar u bij ons aan toe bent.

Informatieaanvraag activiteit/feest

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Heb je een vraag?

Vind je niet wat je zoekt of heb je een vraag?
Laat het ons weten, wij informeren je graag

De perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, bruiloft of jubileum!

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een speciale gelegenheid? Beachclub Looxs is altijd de geschikte keus.

Openingstijden

 • Maandag:

  11:00 - 00:00

 • Dinsdag:

  11:00 - 00:00

 • Woensdag:

  11:00 - 00:00

 • Donderdag:

  11:00 - 00:00

 • Vrijdag:

  11:00 - 00:00

 • Zaterdag:

  11:00 - 00:00

 • Zondag:

  11:00 - 00:00

Adres

LOOXS beachclub

Strand Flaauwe Werk nr 1
3253 PP Ouddorp

Honden zijn natuurlijk welkom bij de beachclub.

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je gedag komen zeggen? We ontmoeten je graag in onze beachclub. Neem contact met ons op via de telefoon of e-mail.

+31 187 68 1984
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.